Verzendbeleid
Zodra wij een bestelling hebben ontvangen, gaan wij hier gelijk mee aan de slag (ook in het weekend!). Indien de bestelling voor 15.00 uur besteld is, sturen wij het pakketje dezelfde dag nog op. Dit betekent dat je het pakketje de volgende dag in huis hebt. Voor verzending binnen Nederland rekenen wij €4,95 verzendkosten. Bij bestellingen boven de €50 zijn de verzendkosten gratis.
Wij verzenden ook naar Belgie. Hiervoor zijn de verzendkosten €11,95. Bij bestellingen boven de €50 zijn de verzendkosten €6,95.
Zodra het pakketje verzonden is, ontvangen je per mail een track and trace code waarmee je het pakketje kan volgen.

 

Retourbeleid
Bij Beardisfaction heb je 30 dagen bedenktijd in plaats van de gebruikelijke 14 dagen herroepingsrecht. Dit betekend dat je je product binnen 30 dagen kan aanmelden voor retour. Hierna heb je nog 10 dagen om het pakketje daadwerkelijk op te sturen. Meld je retour binnen 30 dagen aan door een e-mail te sturen naar info@beardisfaction.nl. Hiervoor hoef je geen formulier in te vullen. Meld de retour aan per mail en geeft hierbij aan om welk product het gaat en het ordernummer die bij de bestelling hoort.

Binnen 14 dagen na ontvangst van het product staat het geld weer bijgeschreven op jou rekening. Je kunt er ook voor kiezen om een tegoedbon te ontvangen.

Let op! De geretourneerde producten dienen ongebruikt, onbeschadigd en in originele verpakking aan ons geretourneerd te worden. In het geval dat de producten gebruikt en/of beschadigd worden geretourneerd, zullen er kosten in rekening gebracht worden. De kosten voor het retourneren zijn voor de klant.